De leukste bootparty’s van Sunny Beach, Bulgarije

In Sunny Beach zijn er veel bootparty’s om op zee een feestje te vieren. Er is eigenlijk maar één overheersend bedrijf dat een grote boot heeft in Sunny Beach en hiermee soms meerdere keren per dag vaart en dat is de Sea Star.

Een aantal jaar geleden was deze boot de Tattoo partyboat. Eind 2022 is deze boot overgenomen door een nieuw bedrijf en deze heeft de boot Sea Star genoemd. Sindsdien is er een nieuwe geluidsinstallatie geïnstalleerd en zijn ze aanzienlijk bezig met het verbeteren van de boot en de feesten. De Sea Star boot is een van de grootste partyboots in Europa en heeft 3 verschillende soorten activiteiten.

Sea star bootparty sunny beach drone

De activiteiten van de Sea Star Boat

Hieronder staan de drie verschillende soorten activiteiten die de grootste partyboot in Europa biedt.

1. Yacht Clubbing

Dit is een nighttime event. Dat houdt in dat je ‘s avonds op de boot stapt. Je wordt in het centrum van Sunny Beach opgehaald om vervolgens met de bus naar de boot te worden gebracht. De boot staat namelijk geparkeerd in de haven van Nessebar. Dat is ongeveer 15 tot 20 minuutjes rijden met de bus.

Je wordt verwelkomd met een glas champagne en het eerste uur kun je heerlijk genieten van de zonsondergang. Mis je nog wat foto’s voor je Instagram deze vakantie? Dan is dit het perfecte moment om een mooie foto te maken met de zonsondergang en het water op de achtergrond. Na dit uur gaat het feestje van start. De muziek wordt harder gezet en er komen shot girls rondgelopen die iedereen op het feestje shots geven. Er worden wat activiteiten en spellen gedaan om de sfeer erin te brengen en je blijft zo’n 3 uur op de boot om er een feestje van te maken.

Nadat iedereen van de boot afstapt, kun je ook weer met onze bus terug naar Sunny Beach, om hier verder te feesten. Op dat moment is de stapavond nog maar net begonnen namelijk. De bootparty is maar € 25,- online en op straat kun je hem krijgen bij de ticket sellers voor € 15,- of € 20,-. Dit is het meer dan waard! 

2. Booze Cruise

Het andere evenement voor jongeren dat op de Sea Star wordt georganiseerd is een daytime event. Dat betekent dat ten opzichte van het nighttime event je op deze boot ook kunt zwemmen. Net zoals bij het eerste evenement wordt je met de bus opgehaald rond 14:00. Niet te vroeg, je kunt dat dus prima halen als je de vorige avond bent uitgeweest. Dat is wel belangrijk om te weten.

Het eerste halfuur/uur is om lekker te zonnen op de boot. Je kunt opwarmen om daarna lekker af te koelen in het water. Na het eerste uur kun je zwemmen. Er is alleen wel 1 belangrijke regel. Je krijgt een bandje op dit evenement. Als je alcohol drinkt wordt je bandje afgeknipt bij de bar en dit betekent dat je niet meer kunt zwemmen. Voor de veiligheid is dit wel zo fijn. Het zwemmen is super chill. Er zijn twee opties. Je kunt zwemmen buiten de boot in het open zeewater, of je kunt van de glijbaan, waarna je in een soort badje belandt in de zee (waar dus ook geen vissen of kwallen in kunnen komen). Ze gebruiken hier een soort net voor. 

Na al dat zwemmen begint het feest. Dit betekent dat iedereen kan drinken, de muziek gaat harder en de activiteiten beginnen. Wat heel fijn is aan dit evenement is dat je een volledig uur gratis gratis bar hebt op dit evenement. Je kunt dus drinken hoeveel je wilt in dat ene uur. Dit zorgt er wel voor dat dit evenement daardoor ook wat duurder is: Namelijk € 40,-. 

3. Captain Jack’s Boat Tour

Het laatste evenement wat wordt gedaan op de Sea Star boot is een evenement wat erg vroeg in de morgen begint. Het is een evenement voor families en wordt daarom ook meer gekocht door ouders met kinderen. De kinderen kunnen allerlei leuke activiteiten doen. Voor de jongeren onder ons is het dan ook een stuk minder interessant. Dus ik zal er niet te veel over vertellen, maar wil je nu wel graag met de kinderen schatten zoeken? Dan zal ik je aanraden deze boot te boeken. 

Tip: bekijk ook de blog over de leukste beachparties en de blog over de leukste kroegentochten.

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Chat openen
Ik help je bij jouw ideale vakantie ☀️🦩
Hé vakantieganger ☀️ Mijn naam is KIKI 🦩
Kan ik je helpen?