De 4 leukste kroegentochten van Sunny Beach 

Sunny Beach is een feestlocatie, zoals de meeste van jullie misschien al zullen weten.  Dat betekent dat alles daar zo is ingedeeld om de beste feesten bij te wonen als toerist. Er zijn veel evenementenorganisaties die kroegentochten organiseren. Als iemand die inmiddels 4 zomers in Sunny Beach heeft verbleven, geef ik in deze post een rating voor de 4 kroegentochten die je in Sunny Beach kunt vinden. Alle 4 van verschillende organisaties. Waarin nummer 1 naar mijn mening de beste is, en nummer 4 de minst druk bezochte. 

1. White Night: Sunny Beach Allstars

Elke week organiseert de organisatie Sunny Beach Allstars een White Night. Dit betekent dat iedereen in witte kleding komt. De avond begint in Viking Beach Bar, hier kun je beerpong en beerbong spelen (dit krijg je inclusief bij de prijs). Na de Viking Beach Bar gaat de kroegentocht naar alle populaire clubs. Zoals Valhalla, Underground en DGV. De avond eindigt met 30 minuten gratis drank. Het leuke aan deze white night is over het algemeen de sfeer. Het ziet er ook heel cool uit dat er meer dan 300 mensen over straat lopen in het wit. Deze White Night is over het algemeen bezocht door meer dan 200 tot 300 jongeren, wat de sfeer altijd goed maakt. Op deze feesten komen mensen van allerlei verschillende landen, maar ook zeker veel Nederlanders. Dit komt doordat een groot deel van de Allstars promoters Nederlanders zijn elk jaar. Deze kroegentocht is dus zeker aan te raden voor iedereen die naar Sunny Beach komt. 

De tickets voor deze avond worden verkocht op de website www.sunnybeachallstars.com en verkocht op straat of bij Viking Beach Bar. Je kunt de promoters herkennen aan een rood keycord dat ze om hebben tijdens het verkopen. 

2. The original Barcrawl / The hookup barcrawl: Partycrew

Partycrew organiseert niet één, maar twee kroegentochten per week. De original barcrawl is een gewone kroegentocht, wel doet partycrew allerlei drankspellen en activiteiten op hun kroegentochten, wat het interessanter maakt. De hookup barcrawl is een kroegentocht waarbij ze stickers uitdelen met verschillende zinnen er op. Zo kun je kiezen tussen single, taken of ‘let’s see what happens’. Ze hebben zelfs een aantal andere originele stickers er tussen zitten. Partycrew is vooral populair bij Engelsen. Het team van promoters bestaat dan uit voornamelijk uit Engelsen. Dit zorgt er wel voor dat er vaak mensen uit de kleren gaan bij paaldans competities, want Engelsen zijn crazy als ze gedronken hebben. Het zorgt er wel voor dat de kroegentochten de laatste jaren minder druk waren dan voorheen, omdat er minder Engelsen in Sunny Beach zijn dan voorheen. Ook komen de Engelsen vooral in het laagseizoen, doordat het dan goedkoper voor ze is. 

Deze organisatie verkoopt hun kroegentochten apart op straat, of in pakketten online op hun website www.sunnybeachpartycrew.com. De promoters dragen fel groen/gele outfits en zijn vaak bij Jack’s bar te vinden. 

3. Takeover Barcrawl: Sunny Beach Takeover

Sunny Beach Takeover is een organisatie die al jaren samenwerkt met DGV om feestjes te organiseren in Sunny Beach. In principe is deze barcrawl hetzelfde idee qua clubs als de andere kroegentochten. Alle barcrawls gaan naar dezelfde soort clubs en bars. In het hoogseizoen is deze kroegentocht voornamelijk voor een reisorganisatie uit Denemarken. Als je deze kroegentocht boekt van begin juli tot half augustus dan zul je een feest hebben met alleen maar dronken Denen om je heen. Wat hoe dan ook wel een groot feest zal zijn, want de Denen gaan altijd gek. 

Deze organisatie verkoopt de kroegentocht over het algemeen in een pakket. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten met feestjes die je kunt kopen op de website www.sunnybeachtakeover.com staat hier meer informatie over. Zou je alleen de kroegentocht willen kopen? Dan is dat ook zeker mogelijk op straat. Je kunt de promoters op straat vinden in een blauw uniform. 

4. Beachstars

Dit is een organisatie die zich vooral probeert te richten op Nederlanders. Elk jaar hebben ze weer andere thema’s voor hun kroegentochten, dus ik weet niet zeker wat het dit jaar zal zijn. Doordat ze zich vooral op Nederlanders richten, draaien ze ook veel Nederlandse muziek, wat het zeker leuk maakt. Doordat ze zich vooral op Nederlanders richten en veel Nederlanders ook op andere plekken hun feesten zoeken, zijn de beachstars kroegentochten vaak minder druk dan alle andere kroegentochten. Dit zorgt ervoor dat het er minder leuk uit ziet. 

De promoters van Beachstars en Valhalla  zijn op straat te vinden in oranje kleuren. Beachstars heeft een leuke instagrampagina, maar nog geen website om naar te verwijzen. 

Kroeg Valhalla

Kroegentochten in Sunny Beach 

Hopelijk heb je inmiddels een beter idee van wat te verwachten in Sunny Beach. Met zo veel opties aan kroegentochten zul je geheid een leuke avond hebben. Wat ook nog even goed is om te benoemen is dat de prijs voor de kroegentochten tussen de 10 en 20 euro valt in Sunny Beach, waar je verschillende gratis drankjes bij in krijgt. Ook nog eens lekker goedkoop dus. 

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Chat openen
Ik help je bij jouw ideale vakantie ☀️🦩
Hé vakantieganger ☀️ Mijn naam is KIKI 🦩
Kan ik je helpen?