Over kiki

Hi, ik ben Renate Kok

Pabo afgerond en dus officieel juf voor de klas (dat doe ik alleen liever niet).
Opgegroeid in het noorden van Nederland, dichtbij Groningen. Altijd een stadsmens geweest. Ik ben liever tussen alle drukte.

Eigenlijk wilde ik vroeger altijd zangeres worden, houdt nog steeds enorm van zingen. Vaak getwijfeld of ik niet ook kon solliciteren als zangeres bij een bar of restaurant in Sunny Beach, in plaats van de promotie op straat. Jammer genoeg zocht de bar waar ik werkte geen zangeressen en dit was wel de plek waar ik me fijn voelde.

De beste drie zomers van mijn leven gehad in Sunny Beach, Bulgarije. Ik heb het mijn missie gemaakt om voor Sunny Beach in Nederland een beter imago te creëren. Geloof me maar, het is het echt waard.

Veiligheid en vertrouwen

Ik ben begonnen in Sunny Beach met een baantje als propper. Toeristen naar binnen halen in de club of bar. Eigenlijk was het de bedoeling om het één zomer te doen en dat jaar erna misschien ergens anders heen te gaan en nog meer delen van de wereld ontdekken, maar ik werd al snel verliefd op de kleine bubbel waarin ik mezelf begaf. De sfeer in het team en de bar waar ik werkte was enorm fijn en voelde vertrouwd.

Dus dat werden uiteindelijk drie zomers. Ik merkte al snel dat Bulgarije in Nederland wordt gezien als een gevaarlijk Oostblokland, waar je continu op je hoede moet zijn. Mijn ouders hadden daarom ook liever dat ik naar elk ander West-Europees land zou gaan. Het is eigenlijk erg zonde dat Bulgarije en Sunny Beach een onveiliger imago heeft. Ik moet namelijk eerlijk zeggen dat ik me geen moment onveilig heb gevoeld in Sunny Beach en vooral niet op de plek waar ik jarenlang heb gewerkt. Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Er kunnen echt wel dingen gebeuren, net zoals op elke andere plek in Europa waar veel toerisme is. Altijd goed blijven uitkijken en voor elkaar zorgen is het belangrijkst.

Kiki Reizen staat daarom echt voor veiligheid en dat vertrouwde persoonlijke gevoel wat je wilt hebben als je op een andere plek bent dan jouw eigen thuis. Ons team staat dag en nacht voor je klaar.

Goedkoop

Toen ik voor het eerst in Bulgarije kwam vond ik het maar lastig dat ik mijn euro’s moest omwisselen voor de Bulgaarse lev. Gelukkig is de Bulgaarse lev steeds zo goed als het dubbele van een euro. Dus voor 1 euro krijg je 2 lev. Het omrekenen werd op die manier in ieder geval niet ingewikkeld. Toen ik voor het eerst uiteten ging kwam ik erachter dat de prijzen van het eten in verhouding precies hetzelfde waren als die in Nederland. 10 voor bijvoorbeeld een pizza met alles erop en eraan en soms zelfs inclusief drankje (dat is zelfs al bijna goedkoper dan in Nederland). In plaats van dat die 10 in Nederland in euro’s is. Betaalde je daar 10 lev. Wat dus maar 5 euro is. Het voelde alsof de wereld opeens overal 50% korting had. Dat is nog eens een deal. Een vakantie naar Sunny Beach kan dus soms even duur lijken als een vakantie naar een ander land, uiteindelijk bespaar je aan de levensmiddelen en de feestjes minstens de helft van je geld. Zeker in de tijden van nu met de inflatie, kunnen we die helft mooi gebruiken.
Doordat Kiki Reizen tot nu toe alleen naar Bulgarije reist, zal je vakantie met ons goedkoper zijn.

Feestjes

Voor de feestjes werken we samen met Sunny Beach Allstars. Samen met dit bedrijf doen we er alles aan om de feestjes in Sunny Beach steeds beter te laten worden. Grote festivals, beachparties, kroegentochten en zelfs bootfeestjes staan op het programma en dit zijn ze leukste en grote feestjes van heel Sunny Beach. Sunny Beach Allstars is in principe voor alle nationaliteiten. Er zullen veel Nederlanders op de feestjes aanwezig zijn door het grotendeels Nederlandse team wat Sunny Beach Allstars aanhoudt. Dit maakt het extra leuk om deze feesten te bezoeken. Wil jij graag met Nederlanders feesten? Dan ben je op de goede plek. Wil je juist graag mensen van andere nationaliteiten ontmoeten? Ook dan ben je aan het juiste adres.
Kiki Reizen garandeert de beste feestjes en activiteiten. Zoals Sunny Beach Allstars dat nu al meerdere jaren doet.

Garanties

Het fijne aan het reizen met een reisorganisatie is dat je altijd iets/iemand hebt om op terug te vallen als er iets aan de hand is of je een probleem hebt. Daarnaast boek je een pakket. Dus valt de vlucht uit? Of is het hotel ineens vol? Dan hoef jij niet bezig om iets anders te regelen, maar doet Kiki Reizen dat voor je. Dat scheelt jou een heleboel stress.
Kiki Reizen verzorgt jouw hele vakantie! Zodat jij volledig kan relaxen.

Duurzaamheid

Ik ben de laatste jaren steeds meer bezig met het milieu en mijn best doen voor de wereld van de toekomst. Met een reisorganisatie is dat natuurlijk erg tegenstrijding. Vliegen is slecht voor het milieu, maar we kunnen er natuurlijk wel voor zorgen dat we als Kiki Reizen ons best doen. Kijkend naar wat we wel kunnen doen voor het milieu doen we kleine dingen om ervoor te zorgen dat we toch minder afval en CO2 uitstoten. Hier zijn we hard mee bezig.

Kiki Reizen betekent:

N
Veiligheid
N
Vertrouwen
N
Goedkoop
N
De beste feestjes
N
Alles geregeld
N
Reizen op maat
N
Duurzaamheid

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Chat openen
Ik help je bij jouw ideale vakantie ☀️🦩
Hé vakantieganger ☀️ Mijn naam is KIKI 🦩
Kan ik je helpen?