Goedkoopste Shotbar in Sunny Beach 

Let goed op! In deze blog wordt namelijk een tip gegeven waardoor jij jouw vakantie in Sunny Beach, Bulgarije nog veel goedkoper kunt maken. Mocht dat nou net handig zijn met die crisisjaren waar we in zitten. 

Wil jij op goedkope vakantie maar toch shots en drankjes doen in een bar? Daarvoor hebben we de beste bar gevonden in Sunny Beach.

Iglika Bar, Sunny Beach Bulgarije

In Nederland zijn we er meesters in, namelijk indrinken. Je wilt graag naar een club‘s avonds, zoals Viking Beach Bar, Valhalla of DGV. Voordat je daar al je geld gaat uitgeven aan drankjes, is het een optie om thuis in het hotel in te drinken. Ben je nu met een hele groep? Dan kun je ook in deze bar terecht en hier kun je drankspellen spelen wat je wilt. De Iglika bar zit net buiten de strip en is makkelijk te vinden op Google Maps. Het ziet er misschien minder luxe of mooi uit dan een van de Beach Bars in Sunny Beach, maar het is er wel hartstikke gezellig en het fijnste zijn natuurlijk de prijzen. 

Voor € 0,50 of € 1 heb je hier namelijk een shotje. De meeste shots kosten €0,50 cent. Dat betekent dat je makkelijk met je vrienden hier een drankspel kunt spelen met goedkope shots. Goedkoper misschien dan als je zelf een fles drank zou kopen. Ze hebben niet alleen goedkope shots, maar ook een wereld aan keuze qua shots. Van een Hell shot tot een zoete shot, een tequila of een sambuca. Alles is te krijgen in deze bar. 

Niet alleen kun je hier goedkope shots krijgen, ook cocktails zijn hier goedkoop. Cocktails en mixjes zijn hier te koop voor € 2,50 en de alcohol is goed. Ja, het is goedkope Bulgaarse alcohol. Maar het is echte alcohol van het merk Savoy die getest is door de Europese Unie. Dus het is geen schoonmaakmiddel dat je drinkt (gewoon voor de zekerheid wel fijn om te weten natuurlijk). 😉

Vind je cocktails nu helemaal niets? Dan kun je er natuurlijk ook gewoon een biertje krijgen, of zelfs een Heineken. Die zijn misschien wel ietsjes duurder door de importprijzen. Dus de cocktail zou waarschijnlijk dezelfde prijs hebben als een Heineken, maar ben jij nu zo’n persoon die niet kan afstappen van de Nederlandse roots en een echt Nederlands biertje nodig hebt, dan is zelfs dit een mogelijkheid.

De bar is de hele avond en nacht open tot het niet meer druk is, maar vaak is het er wel goed druk, aangezien het de goedkoopste bar is in Sunny Beach. Wil je nu wat geld besparen of zien wat de hype is van de ‘Iglika Bar’? Dan is het je zeker aangeraden om er een avond drankspellen te gaan doen! 

Tip: Wil je weten hoe je nog meer geld kunt besparen? Lees dan nu de blog “Tips om geld te besparen in Sunny Beach”.

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Chat openen
Ik help je bij jouw ideale vakantie ☀️🦩
Hé vakantieganger ☀️ Mijn naam is KIKI 🦩
Kan ik je helpen?