De leukste beachparties van Sunny Beach 

De beachparties in Sunny Beach zijn een MUST! Niet alleen zijn beachparties over het algemeen hele leuke feestjes, in Sunny Beach zijn beachparties uitzonderlijk goed voor een lage prijs. We vertellen je hier waarom. Dus pak jij je koffer maar in, dan leggen wij je uit waarom je dit niet wil missen.

Wat maken beachparties zo leuk?

Beachparties in Sunny Beach zijn overdag. En ondanks de hitte in een warm zomergebied, is dit de perfecte kans om jouw sexy badkleding uit de kast te halen en zo’n feestje overdag is ook een keer wat anders, want de meeste feesten vinden plaats in de avond, wanneer het nachtleven in Sunny Beach start. De beachparties hebben een charme, want de meeste jongeren worden snel aangeschoten en hebben het daardoor enorm naar hun zin. Er worden een tal aan activiteiten en spellen gedaan waar je flessen champagne, shotjes of zelfs hele flessen vodka voor de hele vriendengroep kunt winnen. Op de meeste beachparties bieden ze gratis drankjes of shotjes aan bij de deur en zelf een halfuur of uur gratis bar. Voor een prijs van 15 tot 20 euro is dit het absoluut waard. De prijs heb je er zo uit! 

Sfeer van een party

Het leukste van de beachparties is de sfeer. Doordat er zoveel spellen gedaan worden is het makkelijk contact te maken met andere toeristen. Er zijn genoeg Nederlanders waarmee je kunt connecten. Vind je het leuker om te praten met internationals? Dan ben je in Sunny Beach ook aan het goede adres. Sunny Beach is dé vakantiebestemming waar je toeristen van over heel Europa tegenkomt. Dus heb jij altijd al buitenlandse vrienden willen maken? Dan is dit jouw vakantiebestemming. 

Leukste feesten in Sunny Beach

Om jou helemaal ready te maken voor je aankomende Sunny Beach vakantie heb ik hier 2 feesten waar jij echt heen moet in Sunny Beach! De leukste feestjes overdag. 

1. Open Air festival/ Beach party van Sunny Beach Allstars

De organisatie Sunny Beach Allstars organiseert het grootste feestje in heel Sunny Beach, en dat doen ze ook nog eens overdag. Bij Viking Beach Bar (aan het einde van de strip bij de pier) zetten ze een grote stage op het strand. Ze nodigen hier goede DJ’s voor uit. Het festival is 1 keer in de week en doordat alle reisorganisaties hierheen komen is het het meest druk bezochte evenement van heel Sunny Beach. Dit mag je dus zeker niet missen! 

2. Holi Foam Party van DGV/Sunny Beach Takeover

Vind je het nu ook heerlijk om vies te worden? Heb jij een bikini of outfit meegenomen die prima na de vakantie weggegooid mag worden? Dan is dit evenement iets voor jou. Het kind komt helemaal terug naar boven, als jij staat te springen en dansen in het schuim canon. Naast schuim gebruiken ze ook verfpoeder om het leuker en viezer te maken. Misschien hebben jullie ooit gehoord van het Holi festival in India. Dat is het idee, maar dan met schuim. Deze feesten zijn vaak wat rustiger en je moet absoluut douchen na dit evenement, maar plezier ga je 100% hebben. 

Ga jij aankomende zomer naar Sunny Beach? Zet een Beachparty op je to-do lijst! Je gaat niet naar Sunny Beach zonder een beachparty te hebben meegemaakt.

Tip: Bekijk ook onze blog over de leukste kroegentochten van Sunny Beach.

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Chat openen
Ik help je bij jouw ideale vakantie ☀️🦩
Hé vakantieganger ☀️ Mijn naam is KIKI 🦩
Kan ik je helpen?