Jacht Clubbing: Champagne Feest op Partyboot

Ervaar het Ultieme Feest op Zee in Sunny Beach

Als je van plan bent om je vakantie door te brengen in het bruisende Sunny Beach, mag een avond op de Jacht Clubbing partyboot langs de kust van Nessebar zeker niet ontbreken op je to-do lijst.

Deze iconische avondboot, die onlangs onder nieuwe leiding is gekomen en nu bekend staat als de Seastarboat (voorheen de Tattoo boat), biedt een onvergetelijke feestervaring op zee.

Jacht Clubbing Seastars

De Perfecte Avond

Zodra de zon ondergaat en de lucht zich vult met de kleuren van de schemering, begint het avontuur op de Seastarboat. De boot vertrekt vanuit de haven van Nessebar en vaart langs de prachtige Bulgaarse kustlijn, waarbij je een adembenemend uitzicht hebt op de zee en de verlichte stad. Het eerste uur is het bovenste dek open zodat jij de mooiste foto’s kunt maken vanaf de boot met de zonsondergang op de achtergrond.

Boarding Seastars Sunny Beach

De Muziek en Sfeer

De Jacht Clubbing avondboot staat bekend om zijn energieke en levendige sfeer. Aan boord zorgt een line-up van de beste DJ’s voor non-stop muziek die varieert van de nieuwste hits tot tijdloze klassiekers. De dansvloer is altijd gevuld met feestgangers die genieten van de beats, terwijl de indrukwekkende lichtshows de perfecte ambiance creëren.

PARTY SEASTARBOOT sunny beach

Drankjes en Extra’s

Bij aankomst op de Seastarboat krijg je een gratis glas champagne om de avond feestelijk te beginnen. Tijdens de tocht is er een breed scala aan andere drankjes beschikbaar, van verfrissende cocktails tot ijskoude bieren. Bovendien wordt er een spannende loterij gehouden waarbij je kans maakt om nog meer champagne te winnen.

Een Onvergetelijke Ervaring

Wat de Jacht Clubbing avondboot echt bijzonder maakt, is de unieke combinatie van een feestelijke sfeer en de serene omgeving van de zee. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, te genieten van goede muziek en een avond door te brengen onder de sterren.

Sea star bootparty sunny beach drone

Jacht Clubbing: Praktische Informatie

  • Vertrektijd: De Jacht Clubbing avondboot vertrekt elke avond om 20:00 uur vanuit de haven van Nessebar.
  • Gratis bussen: Er gaan gratis bussen vanuit Sunny Beach.
  • Duur: De tocht duurt ongeveer 4 uur.
  • Tickets: Tickets zijn vooraf online te reserveren via seastarboat.com of te koop bij ticketsellers in Sunny Beach. Tip: De tickets zijn altijd goedkoper bij de ticketsellers op straat.

Meer Leuke Activiteiten in Sunny Beach

  • Wil je overdag genieten van een relaxte boottocht? Lees dan ons artikel over een dag op de catamaran.
  • Benieuwd naar andere geweldige bootparty’s? Bekijk dan onze gids over de leukste bootparty’s.

Boek Nu Je Feestavontuur!

Zorg ervoor dat je niets mist van deze fantastische feestavonden en plan je vakantie in Sunny Beach. Bezoek onze boekingspagina om jouw plek op de Jacht Clubbing partyboot te reserveren en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring op zee.

Jacht Clubbing Seastars Sunny Beach Bulgarije

Conclusie

Sunny Beach biedt niet alleen een levendig nachtleven op het vasteland, maar ook unieke feestervaringen op zee zoals de Jacht Clubbing avondboot. Vergeet niet om ook onze andere artikelen te lezen, zoals de leukste bootparty’s in Sunny Beach, en ontdek alles wat deze bruisende bestemming te bieden heeft! Heb je al ons artikel gelezen over de goedkoopste shotbar in Sunny Beach? Mis het niet!

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Chat openen
Ik help je bij jouw ideale vakantie ☀️🦩
Hé vakantieganger ☀️ Mijn naam is KIKI 🦩
Kan ik je helpen?