5 Redenen waarom de White Night Kroegentocht in Sunny Beach een Onvergetelijk Avontuur is

Sunny Beach, Bulgarije, is een populaire bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar zon, zee en vooral feest. Eén van de meest spectaculaire evenementen die je hier kunt meemaken, is de White Night kroegentocht. Deze epische avond vol plezier en avontuur is de grootste barcrawl van Sunny Beach en belooft een ervaring te worden die je niet snel zult vergeten. Dus trek je witte kleren aan en bereid je voor op een nacht vol drankjes, spelletjes en onvergetelijke momenten!

White Night Kroegentocht SUnny Beach

Start: Viking Beach Bar

De avond begint om 19:30 uur bij de Viking Beach Bar, een levendige plek direct aan het strand. Bij aankomst krijg je een gratis shot om de avond goed te beginnen. Deze bar staat bekend om zijn relaxte sfeer en prachtige uitzicht op de zee, waardoor het de perfecte plek is om de avond te starten. Voor het eerste uur hebben we een bierpong competitie klaarstaan, waarbij al het bier inbegrepen is in de prijs. Het is een geweldige manier om je medefeestgangers te leren kennen en de avond op gang te brengen.

Beerpong Viking Beach Bar Sunny Beach

Stop 2: MEXO Beach Bar

Na een uur begeven we ons naar de tweede locatie: MEXO Beach Bar. Deze bar is beroemd om zijn tropische sfeer en geweldige DJ die altijd de beste hits draait. Hier kunnen feestgangers even rustig chillen en genieten van een drankje. De “Sex on the Beach” cocktails zijn hier altijd in de aanbieding tijdens de White Night, dus mis deze niet! Ook hier krijg je weer een gratis shot en kun je deelnemen aan een spannende sterke mannen competitie. De eerste man die tien push-ups kan doen, wint een gratis cocktail.

Stop 3: Valhalla

De derde stop is Valhalla, de nieuwste club in Sunny Beach. Deze club heeft een moderne uitstraling met indrukwekkende lichteffecten en een geweldig geluidssysteem. Natuurlijk staan er weer gratis shots voor je klaar bij aankomst. In Valhalla organiseren we een sexy danscompetitie – durf jij te laten zien dat je de beste danser bent? De sfeer is hier altijd opwindend en de muziek houdt je de hele nacht op de dansvloer.

Clubbing Sunny Beach, Bulgaria

Stop 4: Underground

Vervolgens gaan we naar Underground, de enige club in Sunny Beach die zich richt op elektronische muziek, zoals techno en house. Deze club is een favoriet onder liefhebbers van elektronische beats en biedt een unieke ervaring met zijn ondergrondse vibe. Hier krijg je weer een gratis shot en kun je genieten van de pulserende muziek en de indrukwekkende DJ-sets.

Eindbestemming van de kroegentocht: DGV

De laatste stop van de avond is DGV, de grootste club in Sunny Beach. Bij aankomst krijg je een stempel voor gratis toegang de hele nacht, wat normaal 20 lev kost. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook 30 minuten lang een open bar, waarbij je zoveel kunt drinken als je wilt. DGV staat bekend om zijn enorme dansvloer, spectaculaire lichtshows en geweldige line-up van DJ’s. Het is de perfecte plek om de nacht in stijl af te sluiten.

Party in club DGV Sunny Beach

Samenvatting

Tijdens de White Night kroegentocht krijg je de kans om vijf van de beste bars en clubs in Sunny Beach te verkennen. Overal waar je komt, krijg je een gratis shot en kun je deelnemen aan leuke spelletjes en competities. Bovendien kun je in de eerste bar gratis bier drinken tijdens het bierpongspel en in DGV genieten van 30 minuten open bar. Dit alles voor de ongelooflijke prijs van slechts 30 lev (€15,00). In je eigen land zou je hier misschien net één cocktail voor krijgen!

Organisatie: Sunny Beach Allstars

De White Night kroegentocht wordt georganiseerd door Sunny Beach Allstars, de toonaangevende evenementorganisatie in de regio. Sunny Beach Allstars staat bekend om het organiseren van de meest drukbezochte evenementen in Sunny Beach. Tijdens het hoogseizoen kan de White Night kroegentocht wel 600 feestgangers trekken. Met hun jarenlange ervaring en passie voor feest organiseren zij evenementen die elke avond tot een succes maken. Sunny Beach Allstars zorgt ervoor dat je een geweldige tijd hebt en onvergetelijke herinneringen creëert.

Feestje, Sunny Beach, Bulgarije

Inbegrepen bij Kiki Reizen

Goed nieuws voor de reizigers met Kiki Reizen: de White Night kroegentocht is inbegrepen in het partypakket! Kiki Reizen streeft ernaar om hun reizigers de beste ervaringen te bieden, en de White Night is zonder twijfel de beste kroegentocht van heel Sunny Beach. Zorg ervoor dat je deze kans niet mist en geniet van een avond vol plezier en avontuur.

Conclusie

White Night in Sunny Beach is meer dan alleen een kroegentocht; het is een avond vol avontuur, nieuwe vrienden en onvergetelijke herinneringen. Dus als je in Sunny Beach bent, mis dan deze epische avond niet. Trek je witte outfit aan en bereid je voor op een nacht die je nog lang zal heugen!

Praktische Informatie

  • Datum: Elke dinsdag
  • Tijd: Start om 19:30 uur
  • Verzamelplaats: Viking Beach Bar
  • Prijs: 30 lev (€15,00)

We zien je daar!

Ontdek de beste deals voor drankjes en happy hour in Sunny Beach, Bulgarije. Leer meer over de Viking Beach Bar, populaire happy hour spots, en waarom Sunny Beach een topbestemming is voor budgetreizigers. Boek nu je reis naar Sunny Beach en bekijk ook onze Top 3 Strandfeesten en Champagne Feest op Partyboot voor meer onvergetelijke ervaringen!

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Chat openen
Ik help je bij jouw ideale vakantie ☀️🦩
Hé vakantieganger ☀️ Mijn naam is KIKI 🦩
Kan ik je helpen?