Strandactiviteiten Sunny Beach

Sunny Beach, een zon, zuipen, ziekenhuis plek. Van het programma dat ik vroeger altijd keek op de tv. Is er dan wel meer te doen dan zuipen en feesten? Ja zeker! Er is veel meer in Sunny Beach te doen dan zuipen en feesten. In deze blogs beschrijven we de top 3 leukste strandactiviteiten die te doen zijn in Sunny Beach, Bulgarije. 

Top 3 leukste strandactiviteiten Sunny Beach

Hieronder hebben wij de drie leukste strandactiviteiten voor je geselecteerd als je naar Sunny Beach op vakantie gaat. Bekijk naast deze drie strandactiviteiten, ook de blog over de leukste kroegentochten van Sunny Beach

1. Parasailen

De favoriet van de meesten en daarom ook de meest dure activiteit is parasailen. Je vliegt met een parachute achter een boot en kan vanaf boven de hele bestemming in één opslag zien. Naast het schitterende uitzicht kun je ook de dieren in de zee heel goed zien vanaf boven. Het leukste is om parasailen te doen met 2 personen. Als koppel of met je beste vriend of vriendin kun je deze activiteit zeker doen. Het fijne in Sunny Beach is dat de prijzen voor deze activiteit ongeveer twee keer zo goedkoop zijn als in de meeste andere bestemmingen zoals Portugal, Spanje, Griekenland of Turkije. 

2. Funtubes

Voor de adrenaline junkies zijn er verschillende dingen die je achter een boot kunt doen. Er zijn 3 verschillende luchtkussens die met een lijn achter de boot aangaan die je kunt uitproberen. Al deze activiteiten kun je met meerdere personen doen. Dus je kunt met de hele vriendengroep een activiteit beleven. 

Donut

De meest lichte is de ‘donut’, het is een soort ronde bank waar je op kunt zitten. Doordat je een leuning aan de achterkant hebt, val je er minder makkelijk af. Toch moet je zeker sterke armen hebben, want op het water kan het aardig tekeer gaan. 

Banaan

De al wat moeilijkere is de ‘banaan’. Dit is moeilijker doordat de banaan makkelijker scheef gaat in een bocht. Als het water wild is en de man die de boot bestuurt je eraf wilt laten vallen. Dan val je er gemakkelijk 4 keer af. Wel enorm leuk om te doen met een hele groep. 

Bed

De meest hardcore variant is het ‘bed’. We noemen hem zo omdat je erop ligt. Dit zorgt ervoor dat je alleen je armen hebt om je vast te houden. Voor deze activiteit moet je erg sterke armen hebben wil je er niet af vallen. Het zit er dus dik in dat je er een aantal keer af valt. Alleen dit is ook altijd wel leuk. Even afkoelen in het zeewater. 

3. Jetski 

En dan de laatste van de strandactiviteiten, de Jetski. Dit is een erg populaire activiteit die iedereen bijna wel kent. Jetski is erg leuk, omdat je hem zelf kunt besturen. Je kunt daardoor zelf zo hard of zacht over de golven als je zelf wilt. Ook van deze activiteit krijg je enorme spierpijn, doordat het water je zo omhoog gooit met de golven op de jetski. Dat is het allemaal waard, voor de adrenaline rush die je hiervan krijgt. Val je van de jetski af? Dan stopt de jetski automatisch en kom je er gemakkelijk weer op. Deze activiteit kun je met twee personen doen. Halverwege kun je wisselen van driver, mocht je dat willen. Vaak kun je betalen voor 20 of 30 minuten op de jetski. 

Leukste strandactiviteiten Sunny Beach

Heb je nu nog nooit een strandactiviteit gedaan? Dan raad ik je zeker aan om een van deze activiteiten te proberen in Sunny Beach. Het fijne van deze locatie is dat het gegarandeerd een van de goedkoopste locaties van Europa is om deze activiteiten te proberen.

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Chat openen
Ik help je bij jouw ideale vakantie ☀️🦩
Hé vakantieganger ☀️ Mijn naam is KIKI 🦩
Kan ik je helpen?