Top 3 beste restaurants in Sunny Beach 

Na vorige week geschreven te hebben over geld besparen, gaan we het nu hebben over hoe je enorm luxe uit eten kan voor een prijs die hier in Nederland als gemiddeld tot goedkoop wordt gezien. Hieronder een aantal leuke restaurants waar je het best kunt eten in Sunny Beach. Niet alleen zijn deze restaurants beter qua serveren en kwaliteit, maar ook hebben deze restaurants een unieke kaart ten opzichte van de andere restaurants op de main strip. 

Beste restaurants sunny beach

3 Beste restaurants in Sunny Beach

Hieronder staan de drie beste restaurants in Sunny Beach. Heb je vragen over je verblijf, neem dan contact met ons op.

1. Djanny’s 

Dit is absoluut het beste restaurant in heel Sunny Beach. In het weekend komen zelfs de Bulgaren hierheen om luxe uit eten te gaan. Dit restaurant is wit van binnen, heeft zachte modern klassieke muziek en je wordt netjes en klantvriendelijk bediend. Ze hebben een uitgebreide kaart met voor ieder wat. De vegetarische en veganistische gerechten zijn heerlijk, maar ook voor de vlees- en viseters hebben ze veel keuze. Dit restaurant is 24/7 open in het hoogseizoen. Dus zelfs om 5 uur ‘s nachts na het stappen kun je hier nog een aardbeien mascarpone dessert eten. Alleen tussen 20:00 en 23:00 is het hier erg druk, verder is er altijd wel plek. 

2. La Flor

Op de tweede plek komt La Flor. Ook hier hebben ze voor iedereen lekkere gerechten. Vegetariërs en zelfs veganisten hebben hier ook de optie om een lekkere maaltijd te eten. Het restaurant ziet er mooi en toch ook erg gezellig uit. Naast de lekkere gerechten hebben ze hier ook eigenaardige en leuke cocktails op het menu die je kunt uitproberen. Ze hebben veel plekken en dus vaak nog wel plek (als Djanny’s al vol zit). 

3. Stella di Mare

Een verdiende derde plek geven we aan Stella di Mare, aan de naam misschien al te horen is dit een Italiaans restaurant. Het leuke aan dit restaurant is dat het aan het strand zit, wat voor een mooi uitzicht zorgt. Bij dit restaurant zorgen ze voor kwaliteit en goede Italiaanse gerechten. Je kunt hier erg lekkere pasta’s en risotto eten, en ze hebben natuurlijk ook meer dan dat. Ook hebben ze hier heerlijke wijn voor de wijnliefhebbers. Perfect restaurant voor een leuke date. 

Beste restaurants sunny beach

Andere goede restaurants in Sunny Beach

Ik denk dat de meeste Sunny Beach kenners het over deze restaurants wel eens zijn. Verder zijn er nog een aantal restaurants die ik geen nummer ga geven in de top 3, maar wel noemenswaardig zijn. 

  • Palm Beach, het ziet er heel mooi uit hier, aan het strand, de muziek staat wel altijd te hard, maar het eten is hier zeker goed. 
  • Euphoria, deze zit aan het strand, heeft een aantal hele goede gerechten en heeft een prachtig dakterras waar je een mooi uitzicht hebt over heel Sunny Beach.
  • Jacks, dit restaurant zit aan het begin van de strip en heeft goed eten (is wel een beetje overpriced soms)
  • Arena, vaak ‘s avonds entertainment en zit naast alle uitgaansgelegenheden. Vanaf 23.00 doen ze hier ook karaoke. Ze hebben hier zeker Nederlandse hitjes. 
  • Burger Star, tegenover La Flor heb je het restaurant Burger Star. Hier hebben ze erg goede burgers, voor als je echt even naar een restaurant wilt. 
  • Funny Pub, dit restaurant is jarenlang een van de meest populaire restaurants geweest van Sunny Beach. Het zit op een mooie centrale plek en ze hebben elke avond een leuke band. Nu moet ik eerlijk zeggen dat het fastfoodrestaurant Hip Hap tegenwoordig populairder en beter is dan het restaurant zelf. 

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Chat openen
Ik help je bij jouw ideale vakantie ☀️🦩
Hé vakantieganger ☀️ Mijn naam is KIKI 🦩
Kan ik je helpen?