5 Redenen om de Viking Beach Bar te Bezoeken

Sunny Beach in Bulgarije staat bekend om zijn bruisende nachtleven, prachtige stranden en warme sfeer. Onder de vele hotspots die deze bestemming rijk is, is de Viking Beach Bar een parel die je absoluut niet mag missen. Gelegen direct aan het strand en de strip, biedt deze bar een unieke mix van ontspanning, plezier en een vleugje avontuur. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door een typische avond in de Viking Beach Bar en laten we je zien waarom deze plek een must-visit is voor elke reiziger naar Sunny Beach.

1. Een Warm Welkom

Bij aankomst in de Viking Beach Bar word je onmiddellijk begroet door de vriendelijke medewerkers en de uitnodigende sfeer. Als extra welkomsgebaar krijg je een gratis shotje aangeboden, een perfecte start van je avond. De bar is prachtig ingericht met houten tafels en stoelen, zitzakken en banken, en biedt een adembenemend uitzicht op de zee. De geluiden van de golven die zachtjes tegen de kust slaan, gecombineerd met de relaxte muziek die uit de speakers komt, zorgen ervoor dat je je meteen op je gemak voelt.

Shots Viking Beach Bar

2. Overdag Ontspannen

Genieten van de Zon

Overdag is de Viking Beach Bar de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon. De zitzakken en ligstoelen op het strand nodigen je uit om helemaal tot rust te komen. Met twee cocktails in je hand, dankzij het altijd aanwezige happy hour, kun je genieten van de warme zonnestralen en het prachtige uitzicht op de zee.

Ontsnappen aan de Drukte

Het geluid van de golven en de rustige sfeer maken dit de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.

Viking Beach Bar ontspannen

3. De Perfecte Locatie: Viking Beach Bar

De Viking Beach Bar ligt perfect aan de strip en het strand van Sunny Beach. Deze locatie maakt het de ideale plek om je avond te beginnen of te eindigen. Het is gemakkelijk te vinden; zoek gewoon naar de hoge palen met verlichting van de Slingshot, die zich rechtstreeks naast de Viking Beach Bar bevindt. De bar ligt ook naast de pier, wat betekent dat je na een avond feesten de zonsopgang kunt bekijken vanaf de pier, een magisch moment dat je niet snel zult vergeten.

Strandfeesten Sunny Beach, Bulgarije Viking Beach Bar

4. Een Levendige Avond

Feest en Plezier

’s Avonds verandert de Viking Beach Bar in een levendig centrum van plezier en entertainment. Vanaf een uur of 23:00 begint de bar vol te lopen met mensen die klaar zijn voor een avond vol dansen en plezier. De muziek is vooral commercieel en bestaat uit radiohits, zomerhits en goede dansmuziek, verzorgd door zowel lokale als internationale dj’s. De dansvloer is altijd druk, maar als je even wilt ontspannen, kun je plaatsnemen in de comfortabele zitzakken of op de banken. Hier word je zelfs bediend door vriendelijke serveersters, wat zorgt voor een extra vleugje luxe.

5. De Sfeer van een Club

De Viking Beach Bar heeft ’s avonds de sfeer van een club. Je kunt de hele nacht dansen op de drukke dansvloer, genieten van de energieke muziek en de levendige sfeer. Als je even wilt ontsnappen aan het feestgedruis, kun je ontspannen in de zithoeken met een waterpijp, een populaire optie onder de bezoekers. Dit geeft je de kans om even bij te komen, te genieten van een rustig gesprek of gewoon te relaxen met je vrienden.

Viking Beach Bar proost

Praktische Tips voor je Bezoek

Kom op Tijd

In het begin van de avond hebben ze nog happy hour. Dus dat betekent dat je 2 cocktails voor de prijs van 1 krijgt.

Dresscode

Hoewel de sfeer ontspannen is, is het leuk om je een beetje op te kleden, vooral tijdens de thema-avonden. Comfortabele maar stijlvolle kleding is een goede keuze.

Vervoer

Parkeren is niet handig. Je kunt het beste met de taxi of bus aan het begin van de Flowerstreet worden afgezet en vanaf daar lopen.

Veiligheid

Zoals altijd, let goed op je persoonlijke bezittingen en drink met mate om volop te kunnen genieten van je avond.

Chilling at Viking Beach Bar Sunny Beach

Conclusie: Een Onvergetelijke Ervaring

Een avond in de Viking Beach Bar in Sunny Beach is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Van de warme ontvangst met een gratis shotje en de heerlijke drankjes tot de levendige muziek en de sfeervolle zithoeken, alles draagt bij aan een perfecte avond uit. Bij Kiki Reizen raden we deze plek dan ook van harte aan voor iedereen die naar Sunny Beach komt. Kom en ervaar het zelf en ontdek waarom de Viking Beach Bar een van de meest geliefde locaties in deze prachtige badplaats is.

Meer Inspiratie voor je Sunny Beach Vakantie

Wil je meer weten over wat Sunny Beach te bieden heeft? Lees dan onze andere blogposts:

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Chat openen
Ik help je bij jouw ideale vakantie ☀️🦩
Hé vakantieganger ☀️ Mijn naam is KIKI 🦩
Kan ik je helpen?