Zon, Zee en Feest met de Booze Cruise Middagboot

Ervaar het ultieme feest op zee met de Booze Cruise Middagboot in Sunny Beach!

Voor jongeren die op zoek zijn naar een onvergetelijke middag vol plezier, zon en muziek, is de Booze Cruise middagboot van de Seastarboat de perfecte keuze.

Booze Cruise Seastar Sunny Beach, Bulgarije

Een Middag vol Energie

De Booze Cruise vertrekt ’s middags vanuit de haven van Nessebar en neemt je mee op een opwindende tocht langs de kust. Met de zon hoog aan de hemel en de zee die in de zon glinstert, is dit de perfecte setting voor een geweldig feest.

De Muziek en Activiteiten

Aan boord van de Seastarboat is er nooit een saai moment. DJ’s draaien de nieuwste hits en zorgen ervoor dat de dansvloer altijd vol is. Daarnaast zijn er tal van leuke activiteiten en spelletjes georganiseerd door het enthousiaste team aan boord, die ervoor zorgen dat iedereen zich vermaakt.

Zwemmen en Waterplezier

De Seastarboat heeft een glijbaan die uitkomt in een stuk water met een net, waardoor er geen dieren bij kunnen komen. Dit maakt het zwemmen veilig en plezierig. Voor degenen die liever in open water zwemmen, is dat ook een mogelijkheid.

Onbeperkte Drankjes en Snacks

De naam zegt het al: Booze Cruise. Aan boord kun je na het zwemmen genieten van een uur lang onbeperkte drankjes, van verfrissende cocktails tot ijskoude bieren. Er zijn ook diverse snacks beschikbaar tegen betaling om ervoor te zorgen dat je de hele middag door kunt feesten zonder honger te krijgen.

Partyboat Sunny Beach

Een Gezellige Sfeer

Wat de Booze Cruise echt speciaal maakt, is de gezellige en ongedwongen sfeer. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, samen te dansen en te genieten van de zon en zee. De combinatie van goede muziek, leuke mensen en de prachtige omgeving maakt dit tot een onvergetelijke ervaring.

Bootfeestje in Sunny Beach Bulgarije, Booze Cruise SeaStar

Praktische Informatie

  • Vertrektijd: De Booze Cruise middagboot vertrekt elke dag om 13:00 uur vanuit de haven van Nessebar.
  • Duur: De tocht duurt ongeveer 3 uur.
  • Tickets: Tickets zijn te verkrijgen via seastarboat.com of bij diverse verkooppunten in Sunny Beach. Voor een nog betere deal kun je tickets kopen bij de ticketsellers op straat, die vaak goedkopere prijzen bieden.

Voor jongeren die op zoek zijn naar een onvergetelijke middag vol plezier, zon en muziek, is de Booze Cruise middagboot van de Seastarboat de perfecte keuze. Boek je tickets vandaag nog en maak je klaar voor een feestje op zee dat je nooit zult vergeten!

Ontdek nog meer over feesten in Sunny Beach!

Ben je op zoek naar meer geweldige feestbestemmingen in Sunny Beach? Bekijk dan onze uitgebreide gids voor de ultieme jongerenvakantie in Sunny Beach. Van de beste strandfeesten tot de meest opwindende activiteiten, onze gids heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

Lees verder:

  1. Sunny Beach avonturen
  2. Goedkope drankjes in Sunny Beach

Mis deze geweldige evenementen niet tijdens je verblijf in Sunny Beach!

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Chat openen
Ik help je bij jouw ideale vakantie ☀️🦩
Hé vakantieganger ☀️ Mijn naam is KIKI 🦩
Kan ik je helpen?