De leukste aquaparken rondom Sunny Beach

Aquapark is een populaire en enorm leuke activiteit om te doen op een jongerenvakantie. Het is een soort Walibi attractiepark met water. Een wereld aan glijbanen en zwembaden. Voor ieder wat wils. Het is gemaakt voor adrenalinejunkies. Er zijn twee aquaparks in en rond Sunny Beach, Bulgarije. Er zit een groot verschil tussen de twee aquaparken. In deze blog meer over het verschil tussen de twee en welk aquapark het meest wordt aangeraden. 

Aquapark Nessebar

Als je naar een aquapark gaat. Ga dan naar Aquapark Nessebar. Dit aquapark heeft de meest variërende glijbanen in heel Europa. Dit park heeft 38 glijbanen, 60 attracties en 2575 meter aan glijbaan. Dit is nog eens een aquapark. Naast het feit dat dit aquapark groot is en veel keuze heeft, hebben ze veel verschillende zwembaden en zelfs een bar in het zwembad. Het is super makkelijk om hier te bestellen, want aan het begin van de dag krijg je een bandje waar je geld op zet. Hier kun je dan de hele dag mee betalen. Je hoeft dan geen spullen en geld mee in het park zelf. Je kunt alles in een kluis laten. Super gemakkelijk. De prijs voor dit aquapark is rond de 30 euro per persoon. Je kunt ook een halve dag gaan vanaf een uur of 14:00. Dan betaal je de halve dag. Voor als je ‘s ochtends nog even moet uitbrakken. Een kluisje is 2,50 euro en de bussen naar aquapark zijn gratis en gaan vanuit heel Sunny Beach.

Bekijk ook onze blog voor tips en adviezen over het bezoeken van Nessebar.

Action Aquapark

Dit aquapark is dichterbij het centrum van Sunny Beach. Ook hier kun je gratis in de bus heen. Dit aquapark is alleen een stuk kleiner en heeft veel minder opties dan Nessebar. Ben je niet de grootste wateractie fanaat en wil je graag iets minder betalen? Dan zou dit een goede optie zijn. De tickets voor dit park zijn 21 euro voor een hele dag. Ook hier kun je een halve dag betalen. Voor die 9 euro extra wordt echt aangeraden naar Nessebar te gaan. Wat wel leuk is, is dat er ook een hotel bij het Action Aquapark zit. Het zou dus een optie zijn om hier te verblijven waardoor je elke dag naar het park zou kunnen. 

Leukste aquaparken rondom Sunny Beach

De conclusie van deze blog? Een dagje naar het aquapark op je vakantie in Bulgarije is het meer dan waard!! Als je gaat. Ga naar Aquapark Nessebar. Voor 9 euro extra heb je 5 keer zoveel en dit park is een stuk nieuwer. Veel glijplezier! 

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Chat openen
Ik help je bij jouw ideale vakantie ☀️🦩
Hé vakantieganger ☀️ Mijn naam is KIKI 🦩
Kan ik je helpen?