Win een GRATIS Vakantie met Kiki Reizen! 🎉✈️

Ben jij klaar voor een reeks onvergetelijke feestavonden én de kans om een gratis vakantie te winnen? Kiki Reizen neemt deze herfst Nederland over met waanzinnige evenementen in samenwerking met de hipste clubs van het land. En het beste nieuws? Je maakt maar liefst vijf keer kans op een GRATIS VAKANTIE als je naar al onze evenementen komt! 🌍☀️

Lees verder om te ontdekken hoe je mee kunt doen en wat je allemaal kunt verwachten tijdens deze spectaculaire feestavonden.

rust pakken met drankje, Kiki Reizen Jongerenvakantie Sunny Beach

Hoe kun je een gratis vakantie winnen?

Het is super simpel om kans te maken op een gratis vakantie! Volg deze drie eenvoudige stappen bij elk evenement:

  1. Volg Kiki Reizen op Instagram en/of TikTok
    Blijf op de hoogte van onze avonturen, reisdeals en acties door ons te volgen op social media.
  2. Volg de club op Instagram en/of TikTok
    Support ook de club waar je staat te feesten en volg ze op Instagram of TikTok.
  3. Maak een video, reel of post van jezelf op het evenement
    Leg je dansmoves of party vibes vast in een video, reel of post terwijl je aan het feesten bent, en tag ons erin. Laat iedereen zien hoe jij de nacht doorbrengt met Kiki Reizen!

Wanneer worden de winnaars bekendgemaakt?

De winnaar wordt om 02:00 uur tijdens elk evenement bekendgemaakt! Zorg ervoor dat je alle stappen hebt voltooid voor die tijd. De winnaar wordt ter plekke én via onze social media-kanalen aangekondigd, dus houd je telefoon in de gaten en geniet van het moment.

Vergroot je kansen: Bezoek meerdere evenementen

Het geweldige aan onze evenementenreeks is dat je niet één, maar vijf keer kans maakt op een gratis vakantie! Bezoek alle vijf de evenementen, en je vergroot je kansen om jouw droomvakantie te scoren. Elke keer dat je meedoet, doe je opnieuw mee voor de prijs. Waarom zou je niet alles op alles zetten?

Evenementenschema en clubs

Onze evenementen vinden plaats in vijf unieke clubs verspreid door Nederland. Elke club heeft zijn eigen sfeer en muziekstijl, zodat er voor ieder wat wils is. Hier is ons schema:

  • 24 oktober 2024Amsterdam, De Heeren van Amsteal
    Deze club is dé plek voor iedereen die houdt van een gezellige en energieke sfeer. Hier draait alles om een mix van dance classics en de nieuwste hits. Verwacht een avond vol goede vibes en een dansvloer die nooit leeg blijft. De gezellige Amsterdamse sfeer in combinatie met een vleugje chic maakt deze club perfect voor een nacht om nooit te vergeten.
  • 26 oktober 2024Eindhoven, RGB
    In het bruisende RGB in Eindhoven kun je rekenen op een avond vol elektronische beats en housemuziek. Deze club staat bekend om zijn levendige lichtshows en energieke DJ’s, die de zaal laten trillen met hun sets. Hier voel je de beat in elke vezel van je lichaam. RGB is een must voor iedereen die van een strakke beat en meeslepende techno vibes houdt.
  • 7 november 2024Nijmegen, Bar Ruig
    Bar Ruig in Nijmegen ademt een rauwe, alternatieve sfeer, waar rock, indie en punk samenkomen in een unieke setting. Dit is de plek voor de echte muziekliefhebbers die genieten van een intieme clubervaring met een stevige beat. Hier komt een speciale deal voor studieverenigingen: kom met je hele groep en deel onze post op Instagram, en maak kans op een jaar lang sponsoring door Kiki Reizen!
  • 8 november 2024Groningen, RGB
    Terug naar RGB, maar dit keer in Groningen! Verwacht een herhaling van het succes in Eindhoven met dezelfde energieke elektronische muziek en lichtshows, maar dan met een Groningse twist. De vibe is hier jong en dynamisch, en de dansvloer staat altijd vol. Perfect voor iedereen die wil genieten van de beste house en techno in een levendige stad.
  • 9 november 2024Castricum, The Nex
    The Nex in Castricum is een stijlvolle club waar het draait om een combinatie van commerciële hits en tropische beats. Dit is dé plek waar je kunt dansen op de nieuwste zomerhits en je kunt laten verrassen door een speciale cocktaildeal: de KIKI Cocktail. Dit drankje is speciaal gecreëerd voor deze avond en zorgt ervoor dat de tropische vibes nog lang blijven hangen.
DJ set Beachparty

Wat kun je verwachten op de avond zelf?

Naast de fantastische muziek en de kans om een gratis vakantie te winnen, zijn er nog veel meer leuke dingen te beleven tijdens deze evenementen:

  • Gratis shotglaasje van Kiki Reizen: Bestel je een bier of shot aan de bar? Dan krijg je een gratis Kiki Reizen-shotglaasje om mee naar huis te nemen als herinnering aan een geweldige nacht.
  • Polaroid foto’s: We lopen rond met een Polaroid camera om je mooiste feestmomenten vast te leggen. Je krijgt de foto’s gratis mee, zodat je een tastbare herinnering hebt aan een avond vol plezier.
  • Live content: Onze crew maakt de hele avond door content voor onze social media, met interviews en challenges waaraan jij kunt meedoen! Laat je zien op onze Instagram of TikTok en misschien word jij wel het gezicht van de avond.
PARTY SEASTARBOOT sunny beach Jongerenvakantie

Speciale acties en deals per locatie

We hebben per locatie een aantal unieke acties en deals die je niet wilt missen:

  • Castricum (The Nex): Probeer de exclusieve KIKI Cocktail en geniet van een speciale deal die alleen op deze avond geldt. Perfect voor iedereen die houdt van tropische smaken!
  • Nijmegen (Bar Ruig): Studieverenigingen opgelet! Kom met zoveel mogelijk leden en deel onze post op jullie Instagram-pagina. De vereniging met de meeste aanwezige leden maakt kans om een jaar lang gesponsord te worden door Kiki Reizen! Dat betekent een jaar vol leuke acties en exclusieve deals voor jullie leden.

Waarom moet je erbij zijn?

Dit is meer dan alleen een feestje. Dit is jouw kans om herinneringen te maken, nieuwe mensen te ontmoeten en misschien zelfs je volgende avontuur te winnen! Kiki Reizen staat voor het creëren van onvergetelijke ervaringen en dat willen we tijdens deze evenementen ook laten zien. Of je nu houdt van elektronische beats, rock, of commerciële hits, er is voor ieder wat wils op deze avonden.

Door naar al onze evenementen te komen, maak je niet één keer, maar maar liefst vijf keer kans op een gratis vakantie! Stel je voor hoe groot jouw kansen zijn als je alle vijf de avonden meefeest en elke keer opnieuw meedoet aan de actie!

Reizen naar Sunny Beach Party vakantie

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

Dit wordt een feest dat je niet wilt missen! Zorg ervoor dat je erbij bent, volg ons op social media en doe mee aan de actie om jouw gratis vakantie te winnen. Volg ons nu op Instagram en TikTok om geen enkele update te missen over de evenementen en alle acties die we voor jou in petto hebben!

Kun je niet meer wachten? Boek nu je vakantie! 🌍✈️

Kun je niet meer wachten om die onvergetelijke vakantie te plannen? Wil je zeker zijn van jouw plek op één van onze geweldige feestavonden? Boek nu je vakantie bij Kiki Reizen en verzeker jezelf van een unieke ervaring, vol avontuur, zon, en gezelligheid.

👉 Boek je vakantie hier!

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Chat openen
Ik help je bij jouw ideale vakantie ☀️🦩
Hé vakantieganger ☀️ Mijn naam is KIKI 🦩
Kan ik je helpen?